Werkwijze

Om jouw georganiseerde huishouden of gestructureerde werkomgeving te realiseren, kun je de hulp inschakelen van WeOrganice. Je vraagt je misschien af hoe dit precies in zijn werk gaat. Wanneer jouw hulpvraag bij ons binnen is, gaan de eerste concrete stappen naar een meer georganiseerd leven van start.

1. Intakegesprek

Het intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

In dit gesprek wordt duidelijk waar je het beste hulp bij kunt gebruiken.

2. Plan opstellen

Aan de hand van het intakegesprek wordt een plan opgesteld: waar heb je precies hulp bij nodig en waar heb je het meeste baat bij? Door middel van het plan bepalen we concreet hoe we dit vorm gaan geven.

3. Uitvoeren

Het plan wordt uitgevoerd. Het doel is dat je inzicht krijgt en praktische tips, zodat je geen tijdelijke pleister hebt voor het organisatieprobleem maar ook in de toekomst concrete handvatten hebt waar je op terug kunt vallen.

Tarieven bedrijven

Wanneer jouw bedrijf WeOrganice inschakelt, wordt aan de hand van het eerste gesprek een offerte opgesteld. In het gesprek wordt besproken wat de hulpvraag precies is, hoeveel mensen deze hulp nodig hebben en bij welke soort hulp zij het meeste baat hebben. Hierbij wordt er ook gekeken hoeveel tijd hierin gaat zitten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en zou je graag een afspraak willen maken voor een eerste gesprek? Neem dan gemakkelijk contact op.

Tarieven particulieren

Voor particulieren rekent WeOrganice 55 euro per uur (excl. btw). Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

WeOrganise - goede organiser en planner
© Copyright 2018 Powered by Searchtrends | Disclaimer | Privacy