Gestructureerd werken

Ben je iedere dag van plan om wat meer structuur aan te brengen in je werkdag, maar verdwijnt dit idee als sneeuw voor de zon wanneer er weer aan alle kanten aan je wordt getrokken? Je kent het wel, een dringend telefoontje, een spoedklusje of iemand vraagt of je eventjes iets kunt opzoeken… En als je dan weer verder kan, weet je eigenlijk niet meer waar je mee bezig was.

Is dit kenmerkend voor jouw werksituatie? Een realistische planning, geordende mailbox en opgeruimde pc geven je meer rust en meer tijd. WeOrganice kan je helpen dit te realiseren.

Praktische tips

Wanneer je gecoacht wordt door WeOrganice wordt er vooral op gericht dat je inzicht en praktische tips krijgt die ook na het traject blijvend kunnen worden ingezet, om de gecreëerde rust en geordende werkomgeving te behouden.

Interesse in een professional organizer die jou of jouw bedrijf kan helpen? Neem dan contact op met WeOrganice en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Er zijn verschillende mogelijkheden hoe je door WeOrganice geholpen kan worden. Op basis van de hulpvraag, het aantal personen en de mogelijke uren die hierin gestoken kunnen worden, wordt er gekeken wat passend is. Mogelijkheden zijn: coaching, workshops, trainingen.

WeOrganise - een artistiek muur met vele soorten kunstwerken
© Copyright 2018 Powered by Searchtrends | Disclaimer | Privacy